Pinserin top-lista on kuollut, eläköön top-lista

Again, a longish rant about Finnish blogosphere. Nothing for you, my dear English readers to see, move along...

Pinserin top-lista on kuollut, eläköön top-lista

Minun on pitänyt kirjoittaa tästä jo pitkään, ja tilanne ajankohtaistuu koko ajan Pinserin uuden blogilistan tullessa yhä lähemmäs ja lähemmäs julkaisua. Nyt kun Mikko Saari teki viittauksiin perustuvan, uuden top-listan, niin kirjoituksen voinee kaivaa arkiston kätköistä ja julkaista. Tiedän, että bloggaamisesta bloggaaminen ja ilmiön analysointi tympii toisia (saa linkittää, jos on asiaa, en minä kaikkia maailman blogeja ehdi lukea), mutta... en minä näitä ole kenellekään tyrkyttämässä - kunhan vain kirjoitan ja itsepä valitsette, luetteko vai ette. Jos se vuoristoradan pultti heilahti jo kyytiin noustessa, niin ihan oma vika jos silti istuu vielä kyydissä...

Pekka kysyy:

Oliko sukellus.fi poikkeus säännöstä vai löytyykö muitakin perinteisen tiedonvälityksen murtajia?
Täytyykö julkisuuteen päästäkseen tehdä Kutri.netit?
Missä ovat kriittisesti uutistapahtumia tarkastelevat tai valtamedian hyljeksimiä aiheita nostavat kotimaiset blogit?
Missä ovat suomalaiset bloggaajat, jotka hankkivat itse ensikäden tietoa euro- tai kunnallisvaalien aikana (USAn pressanvaalien tapaan) ja loivat uudenlaista julkaisutoimintaa?
Vai ovatko kaikki kotimaiset blogit vain minäminä-maan tuotoksia?

Suomesta alka ...

More...
Comments

I don't know if some guy expressing an opinion about stuff in the media counts as a political blog since everyone has an opinion and, well, that would make every blog a political blog to some extent. Alex Stubb has a political blog but most blogs are what I would call opinion blogs. Getting more politicians blogging would be more interesting than a million pundits. As a popular Mid-western saying goes..."Opinions are like assholes, everybody has one." :) Also, 'Finland for Thought' is Libertarian, not damn dirty liberal. It's an important nuance...at least to us liberals.

--80.186.152.184, 22-Jan-2005


Okay, libertarian, then. But it's closer to political blogs than most other opinion blogs - at least that's what it feels like to me. Alex Stubb I had on my original version, but I must've lost him in an edit, darn. Good catch.

--JanneJalkanen, 22-Jan-2005


More info...     Comments?   Back to weblog
"Main_blogentry_210105_2" last changed on 21-Jan-2005 17:21:58 EET by JanneJalkanen.