Tipahtipa postissa tieto äänestyspaikasta

...joten päätin vihdoin tunnustaa väriä ja vaihdoin Google-mainokset tuossa oikealla linkkiin Jyrki Kasvin vaalisivustoon. Kukaan ei tosin taida yllättyä tästä, sen verran olen tässäkin blogissa vaahdonnut samoista asioista.

Liityin myös Kasvin tukiryhmään; katsotaan vaikka jos ehtisi jopa tehdä jotain. Tällä hetkellä elämä tuntuu kerrassaan erinomaisen kiireiseltä. Työ tuntuu siltä kuin joku olisi lyönyt koneen kolmoselle kun on ensin jyrryytetty ykkösellä motaria myöten Lahteen, ja vuorokauden tunnit eivät millään tunnu riittävän kaikkiin mielenkiintoisiin asioihin.

(English summary: I'm voting for Jyrki Kasvi of the Green party in the upcoming parliament elections. In addition to English, he also maintains Klingon-language web pages, which is always a big bonus. Qapla'!)
Comments

Mutta ketä äänestää Helsingissä? Tällä kertaa kiroan vaalipiirijakoa, kun se ainoa oikeasti fiksuksi tietämäni ehdokas (Kasvi) asuu naapurikunnassa, enkä sen johdosta saa äänestää häntä.

--Henri, 15-Feb-2007


Voi kääks! nyt vasta itse tajusin tuon vaalipiirirajan, kiitos siitä Henrille.

Propsit Jannelle Oikeasta valinnasta.

Henri, itse nyt aion äänestää Mikko Rauhalaa, http://rauhala.name/, jolla olen havainnut olevan Vihjettä mukana tekemisissä ja sanomisissa mm. liittyen tekijänoikeuslakiin jne.

Miksi pitää jakaa Helsinki muusta pk-seudusta?! Piru vie. Kasvi saa silti tukeni muuten Rauhalan kera.

--Jan Wikholm, 15-Feb-2007


Tervetuloa vaan jengiin. Helsinki on paha, en minäkään vielä ihan täysin osaa sanoa äänestyskohdetta.

--Merten, 15-Feb-2007


Tuota, Mikko Rauhala on Liberaalien listoilla, ei Vihreiden. Ja minusta olisi vähän outoa tukea yhden puolueen ehdokasta mutta äänestää toisen puolueen ehdokasta, vaikka miten ovat samalla asialla. Helsingin Vihreiden lista löytyy täältä; ainakin Heikki Korpela näyttää ymmärtävän jotain tietoyhteiskunnasta. (En tunne miestä, joten hän voi olla vaikka millainen ääliö, joten älkää nyt minun kommenttieni perusteella äänestäkö...)

Ja minusta Mikon kampanja on ainakin jotenkin ... ohut. Kansanedustajien pitää päättää monenlaisista asioista, ja Mikon ohjelmasta ei saa mitään käsitystä oikeastaan muusta kuin sananvapaus/käyttörajoitteet/perustulo -alueesta. Hyviä ja tärkeitä asioita kylläkin, mutta ei ehkä oikein riittäviä politiikan moniottelukentällä.

--JanneJalkanen, 17-Feb-2007


Nooh, pitää tässä katsella vielä. Onneksi on vielä todella ruhtinaallisesti aikaa vaaleihin ;)

Hyviä pointteja sinulla Janne.

--Jan Wikholm, 19-Feb-2007


Muutenkin kannattaa miettiä ovatko Liberaalit nyt se oikea, itselle sopiva vaihtoehto - monessa vaalikoneessa liberaalit putoavat ainakin minulla samaan kasaan kristillisten ja perussuomalaisten kanssa.

--JanneJalkanen, 23-Feb-2007


More info...     Comments?   Back to weblog
"Main_blogentry_150207_1" last changed on 15-Feb-2007 00:24:26 EET by JanneJalkanen.