Ei palkintoja, ellei...

Niin, jotkut ovat jo odotelleet tämän vuoden Kultaisia Kuukkeleita, mutta valitettavasti tosiseikka on se, että muuton, remontin, töiden ja JSPWikin puristuksessa minulla ei ole kerta kaikkiaan aikaa tänä keväänä järjestää ko. pippaloita. Sitäpaitsi, olen muuttamassa pois Kalliosta ja Helsingistä, olen jo lähtenyt top-listalta, en lue suurinta osaa top-listan blogeista, enkä ole ehtinyt käydä sisäpiirin pippaloissakaan, niin ei minulla oikeastaan ole enää kvalifikaatioitakaan... Antaisin kuitenkin sitäpaitsi omavaltaisesti kaikki palkinnot Vahtikoiralle, jota ylläpitävät kaverit ja tutut. ;-)

Anyhoo, tämä tarkoittaa sitä, että Kuukkelikisan järjestäjän paikka blogimaailman kuumimmassa huumassa on tarjolla. Vaatimuksena ehdoton, vahva oma näkemys, bileidenorganisoimiskyky ja kyky hermostuttaa tosikoita. Palkkioksi saa oikeudet kultainenkuukkeli.net -domainiin, ja... no, joitain mustelmia egoon. Hyvällä lykyllä kisan järjestämällä saattaa löytää itselleen myös bloggaavan kaunottaren (tai komistuksen. Toimi ainakin minun kohdallani. Siis se kaunotar, ei se komistus.)

Yhteydenotot pers. koht..

(English Summary: No time to arrange Finnish blog awards this year; too much real work to do. Searching for hardboiled volunteers.)
Comments

No comments yet.
More info...     Comments?   Back to weblog
"Main_blogentry_080106_1" last changed on 08-Jan-2006 15:27:03 EET by JanneJalkanen.